Videre med full sekk
Vi har gitt fra oss den daglige driften av Pollen restaurant til Magnus kjøkkensjef. Dette var planen hele tiden og noe vi jobbet mot. Vi trodde vi skulle gjøre det enda lenger, men brått sa universet at vi skulle gå videre. Så da gjorde vi det. Vi takket for oss og startet jakten på en annen jobb. Morten hoppet raskt tilbake i kontakt med SkiGeilo og fikk sesongjobb der. Jeg håper at jeg også kan få det i vinter. I fjor jobbet jeg bare med meg selv, noe som var mer enn nok 😅, og nettsider. Akkurat nå leiker vi med tanken på å bare jobbe sesonger fremover. Vi har til og med vurdert neste vinter i alpene… 🙃 Men det er for langt frem, så vi får ha litt fokus her og nå istedet.
Søknad blei hvertfall sendt til SkiGeilo med masse ny kunnskap og erfaring på CVen, takket være mine måneder med Pollen som hovedfokus. For de månedene jeg har jobbet med og i Pollen restaurant har gjort enormt mye for meg personlig! De månedene har jeg fylt sekken min med masse erfaring, kunnskap, lærdom og opplevelser. Så nå er jeg klar for å gå videre. Selv om jeg savner veldig å jobbe med den herlige gjengen på Pollen. Når jeg ser tilbake nå, ser jeg hvor mye jeg faktisk har fått med meg i sekken fra disse månedene.
Et av bildene som best viser hvordan de første månedene mine på Pollen var 😅
Det aller første jeg vil nevne, og også det jeg er mest lei meg for å gi fra meg, er de fabelaktige ansatte som er der. Hver og en av de har fått en plass i min sirkel og mitt hjerte. Jeg hadde personal ansvaret, noe som betydde at jeg snakket masse med de alle sammen. Noen mer enn andre så klart, men jeg følte at jeg virkelig gjorde en god jobb. Jeg vekslet mellom å være sjef og venn. Vi bor tross alt i Modum, så det var familien til vennene mine, venner av Sebastian, venner og familie av andre ansatte og så klart noen helt nye. Jeg gjorde uansett en innsats for å være en de kunne komme til med spørsmål og for veiledning. Også for ting som ikke gjaldt jobb. Fordi jeg selv veit hvor mye privatlivet mitt påvirker jobben min. Jeg ønsket derfor å lytte til alt de ønsket å dele. Dette gjorde at jeg nå, mer enn noen gang, måtte se ut av meg selv og fokusere på andre. Det var så lærerikt for meg. Innmari nyttig med tanke på at jeg ønsker å lære meg å fokusere utover på en god måte stedet for å granske meg selv og alle mine handlinger med en lupe i jakt på feil og mangler. Så dette har gitt meg masse ny lærdom og en annen måte å se på verden rundt meg på. Mye av det er takket være noen av de ansatte som er flyktninger fra Ukraina. De har gitt meg en helt annen måte å se på livet. De starter på nytt og klarer allikevel og spre glede! Deres energi løftet alle dager til det bedre 🥰 Alle jeg jobbet med der har gitt meg noe jeg vil ta med meg videre. Jeg digger den gjengen! Og er innmari takknemlig for mulighetene jeg fikk og at de er blitt en del av livet mitt fremover også😍
https://www.facebook.com/Pollen.Vikersund/videos
Fra 26.08 la vi ut videoer hvor de ansatte introduserte seg selv. Se de, så skjønner dere sikkert hvorfor jeg digger de! Og det er bare de faste ansatte. Vi har jo flere herligheter som kommer innom ved behov også. Kan ikke annet å glede seg over å kjenne disse folka 😍
Det andre jeg vil nevne er utfordringene jeg måtte stå i. Både daglig og tilfeldig. For det er lissom alltid noe å teste seg på når man starter opp noe nytt har jeg skjønt. Og så gøy det har vært!! Det har lært meg å tro på meg sjøl. Det har gjort meg enda bedre på å fake it til you make it. For det er en lur måte å angripe en utfordring på. Late som om jeg veit hva jeg skal gjøre og hvordan det skal løses. For da har du fokuset rett, og du finner som regel en løsning som funker bra. Det er innmari nyttig lærdom.
Det tredje jeg er stolt av er hvor sosial jeg har vært. Jeg har småpratet med gjester, jeg har tatt store bookinger, jeg har planlagt og gjennomført selskaper og events. Jeg har snakket med lokalavisa og lokal tv. Jeg har dratt på jobb hver dag, uten særlig vansker. Noen tunge dager, men det har lissom gått seg til når jeg kom i gang. Den lærdommen har også vært god å få. Og er en av de jeg håper å bruke masse fremover. Den opplevelsen av at selv om det kan følelse vanskelig, så er det viktigste å gi det et skikkelig, ærlig forsøk før jeg evt gir meg.
Jeg har vært med å starte en restaurant!! Jeg har spilt en viktig rolle i det også! Jeg har lært meg masse og jeg har lært bort masse. Jeg har stått i tøffe tak og jeg har seilet med medvind. Det har vært 9 måneder med masse nytt. Jeg er stolt av meg selv! Jeg stolt av Morten og meg som et par. Og jeg er skikkelig glad for at vi fikk og tok denne sjansen. Nå skal vi prøve nye ting, men vi kommer til å henge på sidelinjen og følge med på Pollen restaurant fremover også. Jeg ønsker alle mine herlige venner på Pollen lykke til! Dere er rå! Jeg digger dere! 🧡
Vinter på Geilo 😍🤩😍
Nå skal jeg begynne å pakke for nok en vinter på Geilo. Har heldigvis blitt lovet besøk fra flere 🥰 Men kanskje erfaringen fra Pollen kan være med på å gjøre at denne vinteren blir mer sosial på Geilo også? Vi får se! Enn så lenge håper jeg du nyter snøen og vinteren. Plutselig er den over igjen 😅